071 - 341 23 81 info@zwartjes-bv.nl
Over ons

Professioneel op weg

De grote verscheidenheid aan vrachtwagens, aanhangers en opleggers, die wij tegenkomen maakt duidelijk, dat een optimale carrosserie allerminst een standaard product is.

Chassis en te vervoeren vracht bepalen uiteindelijk vorm en formaat. Daarom is voor het bouwen van een goede carrosserie, kennis, ervaring en vindingrijkheid nodig, plus een open oog en oor voor de specifieke wensen en eisen van de cliënt. Die elementen staan dan ook aan de basis van Zwartjes reputatie als leverancier van maatwerk in carrosserieën.

In de 19e eeuw vond veel vervoer plaats met rijtuigen. Karossen noemde men deze rijtuigen. Bij Zwartjes stond toen al de verbetering van efficiency voor de vervoerder aan de basis van elk ontwerp. Modern equipement en een ambachtelijke bouwwijze maken een perfecte afwerking en service mogelijk, waarmee flexibel op specifieke eisen en wensen kan worden ingespeeld. Tevens kan zo een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding worden geboden.

Het succesvol opereren van bedrijven wordt steeds meer bepaald door een goede beheersing van het logistieke proces. Daarom worden de eisen van doelmatigheid in transport steeds hoger. Om daaraan te voldoen moet voor elke belading een optimale carrosserie worden ontworpen. Dergelijke maatoplossingen, waaronder tal van speciale carrosserieën voor vrachtwagens, aanhangers en opleggers, bouwden wij dan ook steeds op basis van goed overleg met de klant. De afwerking van de carrosserie krijgt altijd grote aandacht.